Esthetische Tandheelkunde, een glimlach met zelfvertrouwen

Esthetische tandheelkunde gaat verder waar algemene tandheelkunde stopt. Gericht op het verhelpen van ongemak tijdens het dagelijks leven en op de uiterlijke verfraaiing van het gebit. Denk aan het zetten van porseleinen facings wanneer een tand is verkleurd of afgebroken en het aanmeten van een kunstgebit wanneer het huidige gebit niet meer toereikend is. Het geeft mensen meer zelfvertrouwen. Het bleken van tanden om jou weer een stralende glimlach te geven is hier ook een voorbeeld van. Weleens gedacht aan tanden rechtzetten zonder beugel? Hiervoor bieden wij de oplossing middels reveal aligners. Een moderne en onopvallende orthodontische behandelingsoptie die zowel voor tieners als volwassenen mogelijk is. Onze tandartsen beschikken tevens over de mogelijkheid om jouw gebit digitaal vorm te geven met behulp van Digital Smile Design. Deze innovatie kan jou laten zien hoe jouw gebit eruit kan komen te zijn. Dit soort technieken maken het voor mensen mogelijk om met zelfvertrouwen door het leven te gaan en actief deel te nemen aan de samenleving.

digital-smile-design
Digital Smile Design

Digital Smile Design

Bekijk
Angstbehandelingen
Reveal Aligners

Reveal Aligners

Bekijk
Tanden bleken
Tanden Bleken

Tanden Bleken

Bekijk
porseleinen facings
Porseleinen facings
Porseleinen facings
Bekijk
Kuntsgebitten
Kunstgebitten

Kunstgebitten

Bekijk

Wilt u onze patiënt worden?

Vul het formulier hieronder volledig in en wij zullen met u contact opnemen

Inschrijving
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 3
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 3
Gegevens patiënt 4

Esthetische tandheelkunde kosten en waar je rekening mee moet houden

In tegenstelling tot algemene tandheelkunde, is esthetische tandheelkunde gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Samen met onze tandartsen kijken we naar de huidige situatie en de situatie die jij het liefst zou zien. In het geval van een kunstgebit of facings bespreken we eerder het effect dat dit heeft op de gezondheid van het gebit, waar dit bij tanden bleken of reveal aligners draait om hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Onze jarenlange ervaring op dit gebied, zorgt ervoor dat jij goed wordt geadviseerd. Door je juist te informeren over de mogelijkheden en de prijzen, weet jij exact waar je aan toe bent voordat de tandartsen van De Delftse Tandartspraktijk jou weer een stralende glimlach geven.   

De Delftse Tandartspraktijk heet je graag welkom in onze modern ingerichte praktijk in hartje Delft. Een ontspannen en gemoedelijke praktijk waar persoonlijke benadering centraal staat.

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top