De Delftse Tandartspraktijk biedt persoonlijke aandacht aan patiënten en focust op diensten van goede kwaliteit die rekbaar zijn en u een mooie glimlach bezorgen. Wij bieden flexibele openingstijden en transparante prijzen, evenals een verscheidenheid aan betalingsopties, zodat onze patiënten kunnen kiezen wat voor hen het beste werkt.

Onze praktijk bevindt zich op loopafstand van het station Delft. De Delftse Tandartspraktijk verwelkomt u graag in de nieuwe omgeving met een ontspannen en gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat.

Vul het formulier hieronder volledig in en wij zullen met u contact opnemen

Inschrijving
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 3
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 3
Gegevens patiënt 4

Tandheelkunde in Delft

Tandartspraktijken in Delft bestaan al heel lang. De eerste tandarts opende in 1826 zijn praktijk. Sindsdien is het beroep van tandarts aanwezig in Delft, maar met behulp van moderne technologie kunnen wij onze patiënten betere en betaalbare tandheelkundige zorg bieden.

De praktijk is gevestigd in de stad Delft en biedt sinds 2022 hoogwaardige tandheelkundige diensten. Het biedt persoonlijke aandacht aan patiënten die hun gebit willen laten repareren of een ander tandheelkundig probleem hebben. De kliniek biedt ook flexibele uren, rekbare diensten en een mooie glimlach voor al haar patiënten.

De Delftse Tandartspraktijk heet je graag welkom in onze modern ingerichte praktijk in hartje Delft. Een ontspannen en gemoedelijke praktijk waar persoonlijke benadering centraal staat.

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top