Wilt u onze patiënt worden?

Vul het formulier hieronder volledig in en wij zullen met u contact opnemen

Bent u op zoek naar een tandarts in Delft?

De Delftse Tandartspraktijk biedt persoonlijke aandacht aan patiënten en focust op diensten van goede kwaliteit die rekbaar zijn en u een mooie glimlach bezorgen. Wij bieden flexibele openingstijden en transparante prijzen, evenals een verscheidenheid aan betalingsopties, zodat onze patiënten kunnen kiezen wat voor hen het beste werkt.

Onze praktijk bevindt zich op loopafstand van het station Delft. De Delftse Tandartspraktijk verwelkomt u graag in de nieuwe omgeving met een ontspannen en gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat.

Drie redenen
Voor een mooie glimlach

01

Kwaliteit

Het kiezen van een kwaliteitstandarts gaat niet alleen over het vinden van een goede tandarts, maar het gaat ook over het vinden van een tandarts die naar uw zorgen luistert en de tijd neemt om uw behoeften te begrijpen.

02

Flexibiliteit

Onze tandartsen bieden zaterdaguren aan. Het is het beste om vooraf contact op te nemen met uw tandarts en te vragen naar hun beschikbaarheid, zodat u een afspraak met hen kunt maken op de dag die u het beste uitkomt.

03

Bereikbaarheid

Het gebrek aan toegang kan leiden tot een slechte mondgezondheid, wat vervolgens kan leiden tot andere medische aandoeningen zoals hartaandoeningen en diabetes. 

testimonials

Blije patiënten

Egor Tamarin

The staff is very professional and friendly. I went there for a series of treatments and am satisfied.

Hasibullah Amin

Beste van Nederland

Martyna Szewczyk (martenns)

Very professional clinic. All the ladies working there very nice! The dentist explains everything exactly. I recommend everyone to choose this place and take care of their teeth without fear of dentists 🙂

Lucy

Both Merve and Mina are complete professionals while being super friendly and putting me at ease (never easy when visiting a dentist). They were both very thorough and took their time without rushing me through. I am very pleased with the outcome and will be going back for regular check-ups and cleans, as well as for any issues.

Tandheelkunde in Delft

Tandartspraktijken in Delft bestaan al heel lang. De eerste tandarts opende in 1826 zijn praktijk. Sindsdien is het beroep van tandarts aanwezig in Delft, maar met behulp van moderne technologie kunnen wij onze patiënten betere en betaalbare tandheelkundige zorg bieden.

De praktijk is gevestigd in de stad Delft en biedt sinds 2022 hoogwaardige tandheelkundige diensten. Het biedt persoonlijke aandacht aan patiënten die hun gebit willen laten repareren of een ander tandheelkundig probleem hebben. De kliniek biedt ook flexibele uren, rekbare diensten en een mooie glimlach voor al haar patiënten.

De Delftse Tandartspraktijk verwelkomt u graag in de nieuwe omgeving met een ontspannen en gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat.

Ireneboulevard 54, 2611 DT Delft
Klantenservice

© 2022 All rights reserved.

Scroll to top