Tanden bleken

Tanden bleken

Alles wat u moet weten over tanden bleken

Tanden bleken is een proces waarbij de tanden er witter uit gaan zien. Het is een cosmetische tandheelkundige ingreep en kan thuis of in een tandartspraktijk worden uitgevoerd.

Er zijn veel verschillende methoden voor het bleken van tanden, maar de meest voorkomende is het gebruik van een peroxidegel die carbamideperoxide bevat. De gel wordt op de tanden aangebracht en enige tijd gelaten voordat deze met water wordt afgespoeld.

De gel komt in de poriën van het tandglazuur en reageert met watermoleculen om waterstofperoxide te maken, dat de vlekken op je tanden afbreekt.

Het waterstofperoxide reageert vervolgens met zuurstof in speeksel om water en vrije radicalen te vormen die meer vlekken op je tanden afbreken. De vrije radicalen doden ook bacteriën

Het is moeilijk te geloven dat zoiets eenvoudigs als waterstofperoxide zoveel voor je tanden kan doen. Maar het kan! Waterstofperoxide is een geweldige manier om bepaalde oppervlaktevlekken op je tanden te verwijderen. Het helpt ook om de bacteriën te doden die tandbederf en tandvleesaandoeningen veroorzaken.

Tanden bleken bij een tandartspraktijk: de veilige optie voor een stralende glimlach

Professioneel tanden bleken in Delft is een veilige optie voor mensen die hun tanden willen laten bleken. De behandeling wordt uitgevoerd door tandheelkundige professionals die zijn opgeleid en ervaren in het veld.

De kosten van een professionele behandeling voor het bleken van tanden in Delft kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat u zoekt.

De beste tandarts bij u in de buurt voor tanden bleken

Het kan lastig zijn om de juiste tandarts bij u in de buurt te vinden vanwege de grote verscheidenheid aan tandartsen in de omgeving. U bent altijd welkom bij de Delftse Tandartspraktijk voor een consult. Je kunt je ook direct inschrijven bij onze praktijk.

tanden-bleken in delft

Wil je onze patiënt worden?

De Delftse Tandartspraktijk verwelkomt u graag in de nieuwe omgeving met een ontspannen en gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat.

Ireneboulevard 54, 2611 DT Delft
Klantenservice

© 2022 All rights reserved.

Scroll to top