Tanden bleken is een proces waarbij de tanden er witter uit gaan zien. Het is een cosmetische tandheelkundige ingreep en kan thuis of in een tandartspraktijk worden uitgevoerd. Er zijn veel verschillende methoden voor het bleken van tanden, maar de meest voorkomende is het gebruik van een peroxidegel die carbamideperoxide bevat. De gel wordt op de tanden aangebracht en enige tijd gelaten voordat deze met water wordt afgespoeld. De gel komt in de poriën van het tandglazuur en reageert met watermoleculen om waterstofperoxide te maken, dat de vlekken op je tanden afbreekt. Het waterstofperoxide reageert vervolgens met zuurstof in speeksel om water en vrije radicalen te vormen die meer vlekken op je tanden afbreken. 

Tanden bleken bij een tandartspraktijk: de veilige optie voor een stralende glimlach

Professioneel tanden bleken in Delft is een veilige optie voor mensen die hun tanden willen laten bleken. De behandeling wordt uitgevoerd door tandheelkundige professionals die zijn opgeleid en ervaren in het veld. In onze praktijk maken wij gebruik van Philips Zoom voor het witter maken van jouw tanden. De kosten van een professionele behandeling voor het bleken van tanden in Delft kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat u zoekt.

Alle Philips Zoom! behandelingen zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle veiligheidseisen. Dat is wel zo’n prettig idee. Je kunt tot maar liefst zes tinten lichter gaan met Philips Zoom! bleekbehandelingen. Dat effect is simpelweg onmogelijk met de producten die je in de winkel kan kopen.

De beste tandarts bij u in de buurt voor tanden bleken

Het kan lastig zijn om de juiste tandarts bij u in de buurt te vinden vanwege de grote verscheidenheid aan tandartsen in de omgeving. U bent altijd welkom bij de Delftse Tandartspraktijk voor een consult. Je kunt je ook direct inschrijven bij onze praktijk.

treatment1-beforetreatment1-after

Wil je onze patiënt worden?

Inschrijving
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 3
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 3
Gegevens patiënt 4

De Delftse Tandartspraktijk heet je graag welkom in onze modern ingerichte praktijk in hartje Delft. Een ontspannen en gemoedelijke praktijk waar persoonlijke benadering centraal staat.

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top