Wat zijn de Reveal onzichtbare aligners?

Reveal onzichtbare aligners zijn een moderne en discrete orthodontische behandelingsoptie voor volwassenen en tieners die hun tanden recht willen zetten en hun glimlach willen verbeteren. In tegenstelling tot metalen beugels zijn onzichtbare aligners vrijwel niet detecteerbaar en kunnen ze worden verwijderd om te eten, poetsen en flossen.

De Reveal onzichtbare aligners zijn plastic bakjes die precies over de tanden passen en ze voorzichtig in de gewenste positie brengen. Ze zijn gemaakt van dun, doorzichtig plastic en voorzien van een 3D-technologie waarmee de aligners op maat kunnen worden gemaakt voor elke individuele patiënt. Onzichtbare aligners werken op dezelfde manier als traditionele beugels. De aligners zijn ontworpen om de tanden in de juiste positie te brengen.

In tegenstelling tot traditionele metalen beugels, hoeft de patiënt bij onzichtbare aligners geen elastieken te dragen. In plaats daarvan zijn de aligners ontworpen om minimaal 22 uur per dag te worden gedragen, met een pauze van slechts één uur. Dit betekent dat de patiënt de aligners kan verwijderen als dat nodig is om te eten, drinken, poetsen of flossen.

De voordelen van onze onzichtbare aligners

Een van de grote voordelen van onzichtbare aligners is dat ze vrijwel niet op te sporen zijn. Omdat ze van doorzichtig plastic zijn gemaakt, gaan ze op in de natuurlijke kleur van de tanden, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn. Dit is vooral gunstig voor tieners en volwassenen die hun tanden willen rechtzetten, maar geen aandacht willen vestigen op hun orthodontische behandeling.

Bovendien, omdat de Reveal aligners verwijderbaar zijn, hebben patiënten de flexibiliteit om ze indien nodig te verwijderen. Hierdoor kunnen ze eten, drinken en poetsen zonder zich zorgen te hoeven maken over voedsel dat vast komt te zitten in hun beugel of poetsen en flossen rond metalen draden en beugels.

Omdat onzichtbare aligners gemaakt zijn van glad plastic, zijn ze ook comfortabel om te dragen. Er zijn geen metalen beugels of draden die irritatie aan het tandvlees en de wangen kunnen veroorzaken. Bovendien zijn de aligners snel en eenvoudig te verwijderen, waardoor regelmatige aanpassingen of aanhaalafspraken niet meer nodig zijn.

Ten slotte zijn onzichtbare aligners doorgaans goedkoper dan traditionele beugels. Ze vereisen ook minder kantoorbezoeken, wat tijd en geld bespaart.

 

Wil je onze patiënt worden?

Inschrijving
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 3
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 3
Gegevens patiënt 4

De Delftse Tandartspraktijk heet je graag welkom in onze modern ingerichte praktijk in hartje Delft. Een ontspannen en gemoedelijke praktijk waar persoonlijke benadering centraal staat.

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top