De verschillende soorten porseleinen facingsbehandelingen en hoe u de beste voor u kiest

Porseleinen facings, oftewel veneers zijn een populaire behandeling voor tanden die gekleurd, afgebroken of scheef zijn. Er zijn drie hoofdtypen porseleinen veneers:

  1. Samengestelde fineren: dit is de meest betaalbare optie en ze kunnen worden gemaakt om eruit te zien als natuurlijke tanden.
  2. Porseleinen facings: deze zijn duurder dan composiet veneers, maar zorgen voor een natuurlijker uiterlijk.
  3. Keramische fineren: deze vergen het meeste werk en hebben de meest duurzame resultaten, maar ze hebben ook het hoogste prijskaartje.

Bij het kiezen tussen deze drie soorten porseleinfineerbehandelingen, is het belangrijk om te begrijpen wat u van uw behandeling wilt en wat uw budget is.

Wat is een porseleinen fineer?

Porseleinen facings zijn een soort tandheelkundige restauratie die kan worden gebruikt om de vorm, grootte of kleur van een tand te corrigeren. Porseleinen veneers zijn dunne schelpen van porselein die aan de voorkant van een tand zijn gehecht. Ze kunnen je glimlach verbeteren en er uniformer uit laten zien.

Porseleinen facings kunnen ook worden gebruikt om het uiterlijk van tanden met vlekken, schilfers, gaten of slecht uitgelijnde tanden te verbeteren. Porseleinen veneers worden ook gebruikt als alternatief voor kronen in gevallen waarin de tandarts vindt dat er niet genoeg gezonde tandstructuur beschikbaar is voor een kroon.

Soorten porseleinen fineerbehandelingen

Porseleinen facings zijn de meest populaire vorm van cosmetische tandheelkundige ingrepen. Het is een dunne, op maat gemaakte schaal die aan de voorkant van uw tanden kan worden gehecht om hun uiterlijk te verbeteren.

Er zijn twee soorten porseleinfineerbehandelingen: composietfineer en laminaatfineer. Composietfineer is gemaakt van een tandkleurig materiaal, terwijl laminaatfineer porselein gebruikt, dat duurder is maar er natuurlijker uitziet en aanvoelt. Porseleinlaminaat is het meest populaire type cosmetische tandheelkundige ingreep vanwege de betaalbaarheid en het gebruiksgemak.

Kiezen tussen laminaat en composieten

Porseleinen facings zijn een soort dentaal fineer dat is gemaakt van porselein. Het is ontworpen om de voorkant van uw tand te bedekken en kan worden gebruikt om cosmetische defecten te corrigeren.

Het belangrijkste verschil tussen composiet en laminaat is dat composiet is gemaakt van acrylhars en laminaat is gemaakt van porseleinen laminae. Composiet is goedkoper dan laminaat, maar ze hebben allebei hun eigen voor- en nadelen.

Er zijn drie verschillende soorten dentale fineren: porseleinlaminae, composiet en keramische laminaten. Porseleinen laminae zijn het duurst omdat ze zijn gemaakt van porselein, terwijl de andere twee soorten niet zo duur zijn omdat ze zijn gemaakt met acrylhars.

Wat zijn de voordelen van een porseleinen fineerbehandeling?

Porseleinen facings zijn een behandeling die om cosmetische redenen kan worden gebruikt om tanden te bedekken. Ze zijn gemaakt van porselein, een soort keramisch materiaal. Porseleinen facings zijn geen vervanging voor het trekken van tanden, maar ze kunnen worden gebruikt om uw glimlach en het uiterlijk van uw tanden te verbeteren. De voordelen van porseleinen veneers zijn onder meer:

  • Ze zorgen voor natuurlijk ogende tanden met minimale tandvoorbereiding
  • Ze bieden een betaalbare en langdurige oplossing voor veel gebitsproblemen
  • Het proces is relatief pijnloos

Hoeveel kost een enkel porseleinen fineer?

Porseleinen facings zijn een betaalbare en natuurlijk ogende manier om beschadigde of ontbrekende tanden te vervangen. De kosten van porseleinen veneers zijn afhankelijk van de grootte, vorm en conditie van uw tanden.

Porseleinen veneers zijn een veel voorkomende tandheelkundige procedure die mensen met afgebroken, vergeelde of slecht uitgelijnde tanden kan helpen. Porseleinen facings kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder porselein, composiethars of keramiek. De kosten van porseleinen veneers zijn meestal afhankelijk van de aantal te plaatsen facings.

Zijn porseleinen facings veilig voor mijn gezondheid?

Porseleinen veneers zijn een populaire optie voor het vervangen van tanden. Ze zijn gemaakt van porselein, een soort sterk en hard keramisch materiaal. Porseleinen veneers zijn gemaakt om eruit te zien als uw natuurlijke tanden, zodat u weer een mooie glimlach kunt hebben.

Porseleinen veneers zijn veilig voor je gezondheid omdat ze geen giftige stoffen of materialen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam. Ze hebben ook het voordeel dat ze zeer duurzaam en duurzaam zijn.

De beste tandarts bij u in de buurt voor facings

Het kan lastig zijn om de juiste tandarts bij u in de buurt te vinden vanwege de grote verscheidenheid aan tandartsen in de omgeving. U bent altijd welkom bij de Delftse Tandartspraktijk voor een consult. Je kunt je ook direct inschrijven bij onze praktijk.

facings kunstgebitten delft tandartspraktijk

Wil je onze patiënt worden?

Inschrijving
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 3
Gegevens patiënt 2
Gegevens patiënt 3
Gegevens patiënt 4

De Delftse Tandartspraktijk heet je graag welkom in onze modern ingerichte praktijk in hartje Delft. Een ontspannen en gemoedelijke praktijk waar persoonlijke benadering centraal staat.

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top