Elke dag een mooie glimlach

De glimlach laat bijna altijd zien dat u gezond en tevreden bent. Daarom streeft de Delftse Tandartspraktijk ernaar om u elke dag een mooie glimlach te geven. Tandheelkunde is een vakgebied dat zich met de tijd heeft ontwikkeld. Van de begindagen van het trekken van tanden tot de moderne tandheelkunde, hebben tandartsen er altijd naar gestreefd om hun patiënten tandheelkundige behandelingen te bieden. Het belang van tandheelkunde voor uw glimlach is groot, omdat de tandartsen experts zijn op het gebied van mondhygiëne en tandheelkundige zorg. Daarnaast geven onze tandartsen ook professioneel advies over hoe u uw gebit gezond kunt houden. Kortom, onze tandartspraktijk in Delft biedt de volgende tandheelkundige behandelingen:

Periodieke controle
ALGEMEEN

Algemene tandheelkunde

Bekijk behandelingen
Kronen en bruggen
ESTHETISCH
Esthetische tandheelkunde
Bekijk behandelingen
Digital Smile Design
PREVENTIEF

Algemene tandheelkunde

Bekijk behandelingen

Wilt u onze patiënt worden?

Vul het formulier hieronder volledig in en wij zullen u z.s.m. contacten om een eerste afspraak in te plannen.

Veelvoorkomende tandproblemen

Gebitsproblemen komen vaak voor en kunnen door veel factoren worden veroorzaakt. De meest voorkomende gebitsproblemen zijn tandbederf, tandvleesaandoeningen en gaatjes. Tandbederf is een bacteriële infectie die gaatjes kan veroorzaken. Gaatjes zijn gaatjes in de tanden die ontstaan doordat de bacteriën in je mond het tandglazuur aanvreten. Tandvleesaandoeningen zijn een mondgezondheidsprobleem waarbij ontsteking van het tandvlees ervoor zorgt dat het van de tanden wegtrekt, waardoor bacteriën op uw tanden groeien en zich ophopen.

Het belang van tandheelkundige behandelingen

Preventieve tandheelkunde is het belangrijkste aspect van de tandheelkundige zorg. Het is een manier om ziekte te stoppen voordat deze begint. De beste manier om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen, is door regelmatig te poetsen en te flossen. De American Dental Association raadt aan om tweemaal per dag twee minuten te poetsen en eenmaal per dag te flossen.

Tandvleesaandoeningen kunnen leiden tot tandverlies, terugtrekkend tandvlees, abcessen in de mond en een slechte adem. Dit kan leiden tot veel problemen met uw algehele gezondheid, waaronder hartaandoeningen, diabetes, beroertes, nierfalen en zwangerschapscomplicaties. Daarom is het belangrijk dat u te allen tijde voor uw tanden zorgt, omdat ze een indicator zijn van uw algehele gezondheidstoestand.

Door tandartsen aanbevolen tips om uw mond gezond te houden en een mooie glimlach te geven!

We willen allemaal een gezonde mond, maar het is vaak moeilijk om de door tandartsen goedgekeurde tips bij te houden. Hier zijn enkele door tandartsen goedgekeurde tips die u zullen helpen uw mond gezond te houden en een mooie glimlach te hebben!

De eerste tip is om niet te roken. Roken kan leiden tot tandvleesaandoeningen en tandbederf. Het kan ook een slechte adem veroorzaken. De tweede tip is om gefluorideerd water te drinken, dat tandbederf en gaatjes helpt voorkomen. De derde tip is om je tanden twee keer per dag twee minuten per keer te poetsen met fluoridetandpasta voor kinderen jonger dan 6 jaar en volwassenen ouder dan 18 jaar, en één keer per dag te flossen! Je moet er ook voor zorgen dat je de juiste techniek gebruikt bij het poetsen van je tanden, zodat je ze niet beschadigt of de tanden verslijt.

Het nieuwste op het gebied van esthetische tandheelkunde en cosmetica voor uw mond!

Mensen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun glimlach, maar niet het gedoe van een beugel willen, kunnen nu esthetische tandheelkunde overwegen. Cosmetische tandheelkunde is een tak van de tandheelkunde die zich richt op het verbeteren van het uiterlijk van tanden en mond. Het heeft een aantal innovatieve technieken en procedures die u kunnen helpen de mooie glimlach te bereiken die u wenst zonder een ingrijpende operatie te ondergaan of onder het mes te gaan.

Ireneboulevard 54, 2611 DT Delft

De Delftse Tandartspraktijk verwelkomt u graag in de nieuwe omgeving met een ontspannen en gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat.

Volg ons

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top