About us

Persoonlijke aandacht

De tandarts is een van de belangrijkste mensen in een mensenleven. Zij zijn verantwoordelijk voor de verzorging van uw gebit en geven u de beste kwaliteit van leven. Tandartsen die persoonlijke aandacht willen geven aan hun patiënten, kiezen voor een flexibel rooster. Onze tandartspraktijk heeft hier veel aandacht voor.

Bij de Delftse Tandartspraktijk hebben wij alle aandacht voor u als patiënt. Daarom werken wij flexibel en transparant. Wij gaan nog een stap verder en bieden een transparant prijsmodel aan, zodat de patiënt vooraf precies weet wat hij gaat betalen. Wij bieden ook consultaties aan.

Our employees

Onze praktijk

tandartspraktijk-delft-en-omstreken

Ireneboulevard 54, 2611 DT Delft

Onze praktijk is heel goed bereikbaar met de fiets, OV en de auto. Vanuit station kunt u in 3 minuten naar de praktijk lopen. Vanuit Krakeelpolderweg is het zelfs 2 minuten lopen.
Our employees

Ons team

Merve Can tandarts delft

Merve Can

Merve is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij heeft de mogelijkheid gehad om de opleiding verkort af te ronden. Merve heeft affiniteit met kinderen en angstige patiënten. Merve is tevens mede-oprichter van De Delftse Tandartspraktijk

Tandarts

BIG: 79926587602

Zeynep Ilbeyli

Zeynep Ilbeyli

Hallo! Mijn naam is Zeynep en ik kom uit Arnhem. Ik ben recent afgestudeerd als tandarts in Amsterdam, verhuisd naar Delft en kom vanaf december dit leuke team versterken voor twee dagen in de week. Mijn passies liggen in de algemene tandheelkunde en ik werk graag met kinderen. In mijn vrije tijd game, lees en reis ik graag.

Tandarts

BIG: 69932090702

Marjan-Mollai

Marjan Mollai

Marjan is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en inmiddels is zij ruim 18 jaar werkzaam als tandarts. Marjan heeft binnen verscheidene praktijken ervaring opgedaan.

Tandarts

BIG: 09062004702

Mina-Masoumi-Mondhygiënist-delft

Mina Masoumi

Mina is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Gedurende haar opleiding heeft Mina in verscheidene praktijken ervaring opgedaan. Zij is tevens mede-oprichter van De Delftse Tandartspraktijk. Haar bijdrage aan uw mooie glimlach is groot.

BIG geregistreerd-Mondhygiëniste

BIG: 99931437579

sana-saleh-tandartspraktijk

Sana Saleh

Sana is afgestudeerd in de mooie stad Utrecht. Het genezen van tandvleesaandoeningen en het zorgen voor gedragsverandering bij de patiënt voor het verbeteren van de algemene (mond)gezondheid, is het belangrijjkste voor Sana.

BIG geregistreerd-Mondhygiëniste

BIG: 19928588979

Funda-Akca-receptionist-tandarts-delft

Funda Akca

Funda Akca is onze praktijkmanager met jarenlange ervaring waarin ze diverse functies heeft bekleed binnen verschillende praktijken. Zij is hét lachende aanspreekpunt voor zowel patiënten als collega's.

Praktijkmanager

Zuzan

Zuzan is onze junior tandartsassistente. Zij is zeer leergierig en momenteel is ze bezig met het afronden van haar studie als tandartsassistente.

Junior tandartsassistente

Esra

Esra studeert tandartsassistente op het Zadkine college in Rotterdam. "Ik kan goed communiceren met anderen en hou ervan om geordend en netjes te werken. Ik luister graag naar iedereen en ik zal doen wat er van mij gevraagd wordt. Ik zet me in voor iets wat ik super graag wil en geef niet snel op."

Stagiaire

charissa

Charissa

Charissa is op dit moment een opleiding aan het volgen tot medisch secretaresse."Patiënten op een warme vriendelijke manier ontvangen in de praktijk , patiënten op hun gemak stellen en de artsen te ontlasten door de administratieve taken goed op orde te hebben.", antwoordt zij op de vraag wat zij het belangrijkste vindt.

Receptioniste

Drie redenen voor een mooie glimlach

Kwaliteit

Het kiezen van een kwaliteitstandarts gaat niet alleen over het vinden van een goede tandarts, maar het gaat ook over het vinden van een tandarts die naar uw zorgen luistert en de tijd neemt om uw behoeften te begrijpen.

Onze tandartsen bieden zaterdaguren aan. Het is het beste om vooraf contact op te nemen met uw tandarts en te vragen naar hun beschikbaarheid, zodat u een afspraak met hen kunt maken op de dag die u het beste uitkomt.

Bij de Delftse Tandartspraktijk hebben wij alle aandacht voor u als onze waardige patiënt. Daarom werken wij transparant. Wij gaan nog een stap verder en bieden een transparant prijsmodel aan.

Onze partners

Ireneboulevard 54, 2611 DT Delft

De Delftse Tandartspraktijk verwelkomt u graag in de nieuwe omgeving met een ontspannen en gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat.

Volg ons

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top