Vacature ID: 250001
Ervaring: n.v.t.
Opleidingsniveau: MBO niv. 4
Salaris bruto: In overleg
Sector: Zorg
Uren: 24-32 uur p/w
Taal: Nederlands of Engelse taal (vloeiend).

Introductie

Bij De Delftse Tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e) die met zijn of haar enthousiasme een waardevolle toevoeging is als het gaat om het ontzorgen van de tandarts. Zoek jij een nieuwe uitdaging en wil jij graag aan de slag binnen een snelgroeiende organisatie in hartje Delft? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Dit ben jij

Als tandartsassistent(e) ben je een belangrijke schakel tussen patiënten en de tandarts. In de behandelkamer zie je wat nodig is en zorg je ervoor dat iedere behandeling soepel verloopt. Je bent een mensenmens en weet eenvoudig een patiënt gerust te stellen wanneer nodig. Je bent in staat om snel te schakelen en kan het ene moment aan de stoel assisteren en het volgende moment de patiënt begeleiden in het maken van een vervolgafspraak. Jouw passie voor het vak zorgt voor een prettige toevoeging aan ons snelgroeiende team. In deze uitdagende functie ben je ook het gezicht van de tandartspraktijk.

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de tandartskamer en zorgt voor een goed ontvangst van onze patiënten. Je ondersteunt de tandarts zowel vooraf als gedurende de behandeling en zorgt voor nazorg in de vorm van geruststellen en/of het inplannen van een vervolgafspraak. Jij ziet wat nodig is en zorgt ervoor dat iedere behandeling soepel verloopt. Naast de werkzaamheden aan de stoel ben je een doorpakker als het om andere zaken gaat. Zo weet je jouw weg te vinden in de sterilisatieruimte, spring je bij aan de balie indien nodig en pak je eenvoudig de verantwoordelijkheid als het gaat om de afhandeling van eventuele vragen of verzoeken vanuit de patiënt.

Hier ga je werken

De Delftse Tandartspraktijk is gevestigd in hartje Delft. Een jonge en snelgroeiende organisatie die zijn positie in de markt snel heeft weten te bemachtigen door het aanbod van de zorg flexibeler & transparanter te maken. Een modern ingerichte praktijk waarbij de kwaliteit en patiënt centraal staat. Bij De Delftse Tandartspraktijk gaan we zelfs nog een stapje verder en bieden wij een transparant prijsmodel aan zodat de patiënt vooraf precies weet wat hij gaat betalen.

Hierom wil je bij De Delftse Tandartspraktijk werken

Naast een uitdagende functie met een mooi toekomstperspectief waar je jezelf kan blijven ontwikkelen, bieden wij een marktconform salaris, reisvergoeding en bij goed functioneren een vast dienstverband.

Wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan direct en we laten je z.s.m. weten of je in aanmerking komt voor een gesprek bij ons op kantoor.

Dit heb je nodig

  • Afgeronde opleiding tandartsassistent MBO niveau 4
  • Je bent communicatief sterk
  • Nederlands en Engelse taal (vloeiend)

 

Is deze nieuwe uitdaging iets voor jou? Vul vandaag nog het onderstaande formulier in zodat we met elkaar in contact kunnen komen of mail je motivatie en C.V. naar info@ddtp.nl t.a.v. Masoumi en wie weet tot snel! Dit kun je doen door het formulier hieronder volledig in te vullen.

Solliciteren

Is deze nieuwe uitdaging iets voor jou? Vul vandaag nog het onderstaande formulier in met je gegevens, motivatie en C.V.

Solliciteren

De Delftse Tandartspraktijk heet je graag welkom in onze modern ingerichte praktijk in hartje Delft. Een ontspannen en gemoedelijke praktijk waar persoonlijke benadering centraal staat.

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top