Vacature ID: 250002
Ervaring: mimimaal 2 jaar ervaring
Opleidingsniveau: MBO niv. 4
Salaris bruto: In overleg
Sector: Zorg
Uren: 24-32 uur p/w
Taal: Nederlands of Engelse taal (vloeiend).

Introductie

Bij De Delftse Tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een representatieve receptionist(e) die iedere dag weer onze patiënten verwelkomt en op hun gemak weet te stellen. Zoek jij een nieuwe uitdaging en wil jij graag aan de slag binnen een snelgroeiende organisatie in hartje Delft? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Dit ben jij

Als receptioniste ben je een belangrijke schakel tussen de patiënt en onze behandelaars. Je bent het visitekaartje van onze tandartspraktijk. Naast de werkzaamheden aan de receptie hou jij je onder meer met administratieve werkzaamheden bezig om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je bent iemand die makkelijk is in de omgang en onze patiënten gemakkelijk kan assisteren bij eventuele vragen of verzoeken die zij hebben.

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de patiënten voor de juiste behandelingen. Naast het beantwoorden van de telefoon, ben je verantwoordelijk voor ontvangst van onze patiënten die de praktijk binnenlopen. Je bent een mensenmens en stelt indien nodig patiënten gerust.

Verder pak jij proactief andere taken op en ben je lekker allround bezig. Je bent bij De Delftse Tandartspraktijk dus niet alleen receptionist(e), maar echt een belangrijke spil in de dagelijkse gang van zaken.

Hier ga je werken

De Delftse Tandartspraktijk is gevestigd in hartje Delft. Een jonge en snelgroeiende organisatie die zijn positie in de markt snel heeft weten te bemachtigen door het aanbod van de zorg flexibeler & transparanter te maken. Een modern ingerichte praktijk waarbij de kwaliteit en patiënt centraal staat. Bij De Delftse Tandartspraktijk gaan we zelfs nog een stapje verder en bieden wij een transparant prijsmodel aan zodat de patiënt vooraf precies weet wat hij gaat betalen.

Hierom wil je bij De Delftse Tandartspraktijk werken

Naast een uitdagende functie met een mooi toekomstperspectief waar je jezelf kan blijven ontwikkelen, bieden wij een marktconform salaris, reisvergoeding en bij goed functioneren een vast dienstverband.

Wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan direct en we laten je z.s.m. weten of je in aanmerking komt voor een gesprek bij ons op kantoor.

Dit heb je nodig

  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als receptionist(e) bij een tandartspraktijk
  • Je hebt ervaring met Exquise
  • Je bent communicatief sterk
  • Nederlands en Engelse taal (vloeiend)

 

Is deze nieuwe uitdaging iets voor jou? Vul vandaag nog het onderstaande formulier in zodat we met elkaar in contact kunnen komen of mail je motivatie en C.V. naar info@ddtp.nl t.a.v. Masoumi en wie weet tot snel! Dit kun je doen door het formulier hieronder volledig in te vullen.

Solliciteren

Is deze nieuwe uitdaging iets voor jou? Vul vandaag nog het onderstaande formulier in met je gegevens, motivatie en C.V.

Solliciteren

De Delftse Tandartspraktijk heet je graag welkom in onze modern ingerichte praktijk in hartje Delft. Een ontspannen en gemoedelijke praktijk waar persoonlijke benadering centraal staat.

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top