Delftse Tandartsdag 2023

HomePortfolioDelftse Tandartsdag 2023

Delftse Tandartsdag 2023

HomePortfolioDelftse Tandartsdag 2023

De tweede Delftse Tandartsdag: Gratis behandeling bij acute gebitsproblemen voor kwetsbare Delftenaren tijdens Tandartsdag

Het leven wordt steeds duurder en dat betekent voor veel mensen die minder te besteden hebben dat zij keuzes moeten maken in hoe zij hun geld uitgeven. Een van die besparingen is onder meer een bezoek aan de tandarts met soms (acute) gebitsproblemen tot gevolg. De Delftse Tandartspraktijk heeft hier dagelijks mee te maken en daarom nemen zij na het succes van vorig jaar voor de tweede keer deel aan de Tandartsdag. Een Delftse editie die speciaal voor kwetsbare Delftenaren in het leven is geroepen.

Op zaterdag 1 april organiseert de Delftse Tandartspraktijk in samenwerking met diverse hulporganisaties de tweede editie van de Delftse Tandartsdag. Tijdens deze dag kunnen mensen met allerlei gebitsproblemen zich eenmalig gratis laten behandelen. Behandelingen bestaan uit de algemene controle tot aan vullingen en zelfs het trekken van een tand of kies om de pijn weg te nemen. “Wij vinden het belangrijk om niet alleen een groot aantal kwetsbare Delftenaren van hun klachten af te helpen, maar ook om aandacht te vragen voor dit landelijk groeiende maatschappelijke probleem”, aldus Merve Can tandarts bij De Delftse Tandartspraktijk.

“Naast de aanmeldingen via hulporganisaties, iedereen in Delft krijgt de mogelijkheid om zichzelf of iemand anders voor te dragen voor een behandeling. Mensen mogen hun verhaal delen via onze Social Media kanalen. Hierdoor kunnen zij niet alleen beter geholpen worden met hun gebitsproblemen, maar ook hun wensen kenbaar maken. Alle behandelingen die op 1 april ter plekke uitgevoerd kunnen worden door de tandartsen en mondhygiënisten van De Delftse Tandartspraktijk, zullen worden uitgevoerd. Om zoveel mogelijk kwetsbare Delftenaren te kunnen helpen tijdens deze dag, wordt ongeveer 30 minuten per patiënt ingepland.

“De Delftse Tandartspraktijk is gevestigd in hartje Delft. Een jonge en snelgroeiende organisatie die zijn positie in de markt snel heeft weten te bemachtigen door het aanbod van de zorg flexibeler & transparanter te maken. Een modern ingerichte praktijk waarbij de kwaliteit en patiënt centraal staat. Bij De Delftse Tandartspraktijk gaan ze zelfs nog een stapje verder en bieden zij een transparant prijsmodel aan zodat de patiënt vooraf precies weet wat hij gaat betalen.”

Voorwaarden

  • Medicatie is mogelijk, maar dan word je doorverwezen naar een apotheek. In de meeste gevallen wordt dit vergoed door de verzekering.
  • Als er gaatjes zijn dan worden deze ter plekke behandeld, evenals een kies uitgetrokken moet worden. Kortom, alle behandelingen die ter plekke uitgevoerd kunnen worden, zullen we dan ook uitvoeren. Dit in het kader van spoed/pijnklachten met in achtneming van hoeveelheid tijd die we hebben. Per patiënt plannen wij ongeveer 30 minuten in.
  • De vervolgafspraak is altijd op eigen rekening. Echter, wij zullen dit duidelijk communiceren naar de patiënt toe.
Ireneboulevard 54, 2611 DT Delft

De Delftse Tandartspraktijk heet je graag welkom in onze modern ingerichte praktijk in hartje Delft. Een ontspannen en gemoedelijke praktijk waar persoonlijke benadering centraal staat.

Volg ons

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top