Elke dag een mooie glimlach

De glimlach laat bijna altijd zien dat u gezond en tevreden bent. Daarom streeft de Delftse Tandartspraktijk ernaar om u elke dag een mooie glimlach te geven. Tandheelkunde is een vakgebied dat zich met de tijd heeft ontwikkeld. Het belang van tandheelkundige zorg voor uw glimlach is groot. Tandartsen en mondhygienisten zijn immers experts op het gebied van mondhygiëne en tandheelkundige zorg. Daarnaast geven onze behandelaren professioneel advies over hoe u uw gebit gezond kunt houden. Onze tandartspraktijk bevindt zich zeer centraal gelegen in Delft en biedt de volgende tandheelkundige behandelingen:

elke dag een mooie glimlach

Kwaliteit

Kwalitatief hoogwaardige tandzorg is niet alleen het verhelpen van het tandheelkundig probleem waar de patiënt mee te maken heeft, maar belangrijker is dat u te maken heeft met een behandelaar die naar u luistert en de tijd neemt om uw behoeften te begrijpen. Goede communicatie is van essentieel belang.
delftse-tandartsdag 2022

Flexibiliteit

Niet alleen in de openingstijden zijn we flexibel, maar we denken met de patiënt mee voor de mogelijke oplossingen van het gebitsprobleem. Er is immers niet één oplossing voor een probleem. Hierbij nemen we ruim de tijd voor een eerste bezoek. We beperken ons niet alleen tot de mond, maar proberen de patiënt beter te leren kennen, zodat we ze beter kunnen begrijpen.
eerste-delftse-tandartsdag-26-maart onze praktijk

Transparantie

Bij de Delftse Tandartspraktijk hebben wij alle aandacht voor u als onze waardige patiënt. Daarom werken wij transparant. Wij gaan nog een stap verder en bieden een transparant prijsmodel aan.

De Delftse Tandartspraktijk heet je graag welkom in onze modern ingerichte praktijk in hartje Delft. Een ontspannen en gemoedelijke praktijk waar persoonlijke benadering centraal staat.

© 2023 All rights reserved.

Scroll to top